Ela się na awionice zna. Od wielu lat ma dobry "ciąg na kasę", a teraz dodatkowo załapała się na komin wznoszący zwany komisją.
taka para z Piotrkowa Radziszewska i Maciarewicz dwa oszołomy wstyd kogo wybralismy
Beata Gosiewska żąda blisko 5 milionów odszkodowania za katastrofę smoleńską. Pomimo że już od państwa rodzina otrzymała blisko milion złotych odszkodowania. Beata Gosiewska, która od 2014 roku zasiada w Parlamencie Europejskim, w ubiegłym roku zarobiła ponad 97 tysięcy euro. Zadeklarowała też oszczędności w wysokości 1,4 mln zł i 107 tys. euro. Posiada także papiery wartościowe na kwotę blisko 290 tys. zł. Gosiewska podaje też, że razem z dziećmi mieszka w mieszkaniu należącym do matki Przemysława Gosiewskiego o pow. 48 m kw. Bardzo wysoko sobie ceni patriotyzm, zasługi męża Gosiewska dla Polski. I takie coś jest europosłem? Wstyd i hańba. Nie naród tam go wysłał. Tylko sam tam chciał lecieć by wspierać klan Kaczyńskich w walce o władzę i uzyskać jak najwyższe stanowisko w państwie.
Patriotyzm to miłość Ojczyzny traktowanej jak matka. Jak każda miłość musi ona chcieć najpierw dobra dla obiektu swojej miłości a dopiero później dobra własnego. Co to za patriota? Co to za syn? I to z tych prawdziwych Polaków, katolików, bojowników o prawdę smoleńską co tak słono każe zapłacić za swą ponoć bohaterską śmierć? Za pieniądze to najemnik ginie a nie ponoć bohater narodowy! Wstyd że takie coś ma nadal reprezentować Polskę w PE.
Więcej na http://sklave.manifo.com/polityka
nie popieram ani komisji ani Pani poseł bo sprawa została wyjasniona przed Macierewiczem ateraz prezes i jego dupolizusy szuka winnych.Niech ujawni swoją ostatnią rozmowę zbratem anie szuka dowodów w mogiłach.Skąd w Piotrkowie tyle pisiorów,ludzie opamiętajcie się.
Jaki jest stan świadomości zwolenników pislamu to można poczytać. PEŁO już przegrało i zapewne nie będzie już rządzić, teraz na topie nowi młodzi ludzie pełni energii z Nowoczesnej królują, ale pislamy wszędzie widzą peło- czyż nie jest to broń elektromagnetyczna!!! Nie ma żadnej rozmowy i komentarza bez peło!!! śmieszne i żałosne- to też obrazuje stan umysłów społeczeństwa wiejskiego średniowiecznego, mieszkającego w mieście Piotrków!!!
Ta Radziszewska jak mało kto zna się na lotnictwie. Wie że w Piotrkowie jest lotnisko i nawet na nim była !!! Szpec nie z tej ziemi
Ok tylko poprosze o merytoryczne wpisy i odpowiedzi na pytania:
1. Jakie konkretnie pani doktor ma kompetencje w zakresie lotnictwa?
2. Jaką wiedzę ma pani na temat lotnictwa ?
3. Na miejscu ilu katastrof lotniczych była pani obecna ?
4. Jakie konkretnie szkolenia pani przeszła w sprawie katastrof Lotniczych ?
5. Ile katastrof lotniczych pani badałą z tak dużymi samolotami ?
Moja ocena i odpowiedzi na wszystkie pytania to 0 (słownie: ZERO) A wy tam w portalu zaproście ją do studia Strefy FM i te pytania zadajcie i DOMAGAJCIE się prawdziwych odpowiedzi a nie banialuk
Szopka wokół tej katastrofy robi się już tak żenująca, że ciężko to skomentować. Wcześniej zdarzenie wyjaśniali zdupywzięci pisowscy eksperci, więc teraz "dla równowagi" PO wystawiło zdupywziętych własnych "ekspertuf".
A ja obstawiam, że jeżeli nie był to faktycznie wypadek, tylko zamach, to palce w tym maczali ci, którzy najwięcej mogli na tym skorzystać. Rosjanie korzyści z tego żadnych nie mieli (dla Rosji to raczej kłopotliwa sytuacja), zaś najwięcej skorzystała dzięki temu PO. I gdyby faktycznie była podłożona bomba, to musiano ją podłożyć w Polsce, co chyba jest oczywiste.
Prawdy szybko się nie dowiemy, nawet nie mamy pewności, że doszło do zamachu. Ale na pewno jest grono osób, które znają prawdę. A robienie tych ciągłych szopek ma tylko zaciemniać obraz.
Najpierw niech się posłanka zajmie sprawami Piotrkowa Tryb czyli swoich wyborców,bo przed wyborami obiecuje złote góry a co do czego to zorganizuje raz w roku wyjazd na rowery i da darmowe kiełbaski i wszyscy zadowoleni na wyjeździe
Ciekawy jestem co powiedzą politycy po,psl, nowoczesnej itd. jeśli wyjdzie trudna prawda na temat Smoleńska i wyjdzie że jednak to był zamach. Tylko to mnie ciekawi co wtedy te osoby powiedzą i zrobią ,bo po ostatnich doniesieniach ze strony niemieckiej wątpliwości coraz mniej
Nie przypominam sobie żeby ta pani zrobiła cokolwiek co zasługiwało by na zapamiętanie ,ale proszę o sprostowanie jeśli się mylę .Nie wiem kto ją wybiera ,ale przecież ta pani bredzi od wielu lat i dobrze żyje za nasze pieniądze ,a pozatym jest ekspertem od pedałowania i na tym niech się skupi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!